Для проведения семинаров, тренингов, презентаций, совещаний и конференций предлагаем два конференц-зала на 80 (возможно до 100) и 30 мест, которые расположены на шестом этаже 4-го корпуса ТЦ «Магицентр». Планировка помещений, выдержанная в деловом стиле, мягкие кресла, живописный пейзаж из окон в полный рост, расположенных по периметру зала, создают уютную обстановку для плодотворной работы. Все конференц-залы оборудованы системой отопления, кондиционирования и вентиляции.


вторник, 18 октября 2011 г.

МІМ-Київ розвиватиме національну бізнес-спільноту за допомогою міжрегіональної бізнес-платформи

МІМ-Київ започаткував новий амбітний проект національного масштабу – міжрегіональну бізнес-платформу МІМ-Київ, спрямовану на об’єднання бізнес-спільноти регіонів України за допомогою найновітніших засобів дистанційної комунікації. 18 жовтня 2011 р. було відкрито перший майданчик цієї платформи у Вінниці.
Загалом же бізнес-платформа МІМ-Київ об’єднає Донецьк, Дніпропетровськ, Київ, Львів та Вінницю.
Ідею створення бізнес-школою такої бізнес-платформи підтримали провідні українські та міжнародні компанії й успішні бізнесмени. Так, усі майданчики платформи – як у МІМ-Київ, так і в інших містах, залучених до проекту, – обладнані спеціальним устаткуванням Cisco Telepresence. Це новітнє технологічне рішення компанії Cisco, нове слово у відеоконференцзв’язку, дає змогу аудиторіям, що перебувають у різних містах, спілкуватися дистанціійно із повним ефектом присутності. Крім того, підключене до Інтернету обладнання дозволяє комунікувати із співрозмовниками з будь-якої країни світу.
Перший крок у розвитку бізнес-платформи МІМ-Київ – запуск 25 жовтня нової програми «МВА в ІТ-менеджменті», навчання за якою проходитиме одночасно в Києві та чотирьох вищезазначених містах. Технологія Cisco Telepresence уже була апробована у навчальному процесі на корпоративних програмах МІМ-Київ і яскраво продемонструвала свої переваги, адже викладач може спілкуватися із віддаленою аудиторією інтерактивно, усі учасники процесу одночасно бачать не лише одне одного, але й презентації та матеріали тощо.
Утім, поширення якісних новітніх управлінських знань – не єдине завдання бізнес-платформи МІМ-Київ. «Пов’язуючи за допомогою цих технологій регіональні бізнеси у єдину спільноту, ми створюємо можливості для проведення міжрегіональних і міжнародних конференцій та форумів, спілкування компаній зі своїми клієнтами, безперешкодної комунікації українських бізнесів із закордонними інвесторами. Ця платформа сприятиме обмінові перспективним досвідом та практиками, підвищенню ефективності регіональних бізнесів, зростанню інвестиційної привабливості регіонів України, зміцненню та згуртуванню бізнес-спільноти. Для МІМ-Київ цей проект дуже важливий, адже ми бачимо своєю місією та соціальною відповідальністю не лише утвердження нових стандартів бізнес-освіти й управління, але й формування цивілізованого бізнес-середовища та потужного бізнесу, який справді стане рушієм та авангардом економічного розвитку країни», – зауважує Ірина Тихомирова, президент МІМ-Київ.
Можливості бізнес-платформи МІМ-Київ, плани щодо її подальшого розвитку, а також перший формат реалізації проекту – програма «МВА в ІТ-менеджменті» - були представлені місцевій пресі та представникам бізнесу у Вінниці 18 жовтня під час прес-конференції та презентації програми. У прес-конференції взяли участь президент МІМ-Київ Ірина Тихомирова, член Наглядової ради МІМ-Київ Віталій Гайдук, віце-президент МІМ-Київ із маркетингу Олексій Виноградов, представники вінницьких партнерів – Інституту глобальних трансформацій та компанії «Регіон Інформ», а до презентації програми «МВА в ІТ-менеджменті» також дистанційно приєдналися із Києва віце-президент МІМ-Київ Юрій Мартинюк із невеличким майстер-класом на тему ефективності бізнесу в сучасному турбулентному середовищі та доцент МІМ-Київ Володимир Банцер із міні-лекцією, присвяченою ключовим психологічним аспектам управління бізнесом. Слід відзначити, що жвава дискусія вінницьких бізнесменів із київськими викладачами тільки підтвердила унікальні можливості створення ефективного інтерактиву, які надає новітнє обладнання, що слугує технічною основою бізнес-платформи.
МІМ-Київ запрошує українські бізнеси до співпраці в рамках нової бізнес-платформи, яка, безумовно, сприятиме створенню нової якості бізнес-середовища в країні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий