Для проведения семинаров, тренингов, презентаций, совещаний и конференций предлагаем два конференц-зала на 80 (возможно до 100) и 30 мест, которые расположены на шестом этаже 4-го корпуса ТЦ «Магицентр». Планировка помещений, выдержанная в деловом стиле, мягкие кресла, живописный пейзаж из окон в полный рост, расположенных по периметру зала, создают уютную обстановку для плодотворной работы. Все конференц-залы оборудованы системой отопления, кондиционирования и вентиляции.


суббота, 19 ноября 2011 г.

Перша відкрита зустріч з ініціативою «TEDxVinnytsia».


  У Вінниці у конференц-центрі «Панорама» пройшла перша відкрита зустріч з ініціативою «TEDxVinnytsia». Для багатьох самі слова TED та TEDx можуть бути незнайомими, але ті, хто хоча б раз бачив відеоролики з конференцій, проведених під егідої TED, вже не можуть уявити свого життя без них. Це можна пояснити тим, що формат TED майже стовідсотково запалює іскру в людях через донесення прогресивних, часто незвичайних ідей.

Про масштаби цього руху свідчить, зокрема, те, що одночасно в світі може відбуватися бл. 5-10 незалежно організованих подій TEDx: від Гонконгу через Танзанію до Еквадору. В Україні географія TEDx вже охопила Київ, Донецьк, Одесу, Львів та Харків.
– Всією Україною шириться рух людей, які дивляться далі за горизонт, – говорить ведучий TEDxKyiv, уродженець Вінниці Роман Зінченко. – Це дуже важливо для Вінниці, міста, яке ще за мого дитинства вважалося промисловим центром аграрного регіону, але яке все більше стає лідером у зовсім інших сферах економіки, зокрема, в економіці знань. TED – це чудова платформа для її розвитку.
На презентації ініціативи охочі мали змогу переглянути та обговорити кілька вражаючих виступів з конференцій TED останніх років. Серед них особливо яскравим був експеримент диригента Бенджаміна Цандера, який, граючи музику Шопена, зумів буквально засвітити очі півторатисячної аудиторії (а водночас, і присутніх у Вінниці півсотні людей).
– Це відео – одне з моїх найулюбленіших, - каже співорганізатор TEDxLviv Юлія Волошинська. – Воно запалює тим, що людина, котра знаходить справу свого життя і говорить про це уголос, ніби випускає позитивний вірус. Вона надихає інших робити свою справу і любити її.
Особлива цінність цієї ініціативи в тому, що він позбавлений бізнес-інтересу і відкритий абсолютно для всіх охочих.
TEDx – спільнота некомерційна, – зазначає ліцензіат на проведення конференції Сергій Посохін. – Її підтримують особистості та партнери, які по-справжньому поділяють цінності TED. З нами такі компанії, як «1С-Бітрікс», «ТЕАМ», дизайн-студії «ТоніКа» та компанія Hostpro – завдяки ним ми створили свій сайт tedxvinnytsia.com. ТРК «Регіон-Інформ» люб’язно надало місце для проведення першої зустрічі. Компанія «Арт Віжн», окрім широкоформатної поліграфії, допомогла створити об’ємні літери «TEDx», які стали своєрідним талісманом нашої ініціативи.
Організатори кажуть, що до самої події, яка відбудеться 7 квітня 2012 року, ще є змога стати спікером або запропонувати чиюсь кандидатуру і довести, що у Вінниці народжуються ідеї, здатні змінити світ.




Що думають про TEDxVinnytsia вінничани?
Христина Коваленко: Я пишаюся тим, що у Вінниці таке відбудеться. Сьогодні йшлося про те, що кожен повинен бути членом якогось руху чи племені. Я належу до племені, яке прагне зробити місто кращим.

Тетяна Колесник: Ролики TED я бачила і раніше. Особливо мені запам’ятався виступ про дітей-аутистів. Гадаю, що подібні відео можуть змінити ставлення людей до сучасних проблем.
Олена Бурдейна: Приємно, що у світі стає більше тих, хто хоче змінити своє життя. Чесно зізнаюся, що коли я слухала етюд Шопена, і, як радив спікер, думала про близьку людину, котру втратила в своєму житті, я плакала.
Дмитро Крученко: Мені подобається, коли хтось може розкрити тобі очі на важливі проблеми і заставляє сформувати свою власну думку. Це додає сил для того, щоб втілювати свої мрії в життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий