Для проведения семинаров, тренингов, презентаций, совещаний и конференций предлагаем два конференц-зала на 80 (возможно до 100) и 30 мест, которые расположены на шестом этаже 4-го корпуса ТЦ «Магицентр». Планировка помещений, выдержанная в деловом стиле, мягкие кресла, живописный пейзаж из окон в полный рост, расположенных по периметру зала, создают уютную обстановку для плодотворной работы. Все конференц-залы оборудованы системой отопления, кондиционирования и вентиляции.


четверг, 31 мая 2012 г.

Вінницькі підприємці дізнались, як уникнути «атрофії» бізнесу

«Архітектура бізнесу: ріст, розвиток, еволюція» – майстер-клас на таку тему провів у Вінниці відомий в Україні бізнес-тренер і аналітик Сергій Ліщинський.
У конференц-залі «Панорама» вінницькі підприємці та менеджери компаній впродовж 4-х годин вивчали інструменти кадрового, організаційного планування, технології напрацювання стратегії розвитку бізнесу.
Йшлося про те, як уникнути підприємницької стагнації, застою і, навіть, «атрофії».
Зокрема, Сергій Ліщинський розповідав про види і призначення організаційних структур управління бізнесом, способи кадрового і організаційного планування, суть і практичне призначення стратегії.
Учасники майстер-класу могли, як мовиться, «не відходячи від каси» під час практичної частини заняття поміркувати над нинішнім етапом розвитку їх бізнесу, визначити пріоритетні цілі та стратегічний вектор розвитку. Крім того, Сергій Ліщинський пообіцяв їм протягом місяця безкоштовно надавати усні консультації.
До речі, сам тренінг для його учасників теж був безкоштовним: тренера з ініціативи Олександра Домбровського запросили Інститут Глобальних Трансформацій та Бізнес клуб «Money Fest».

- Ефективна бізнес-освіта – це те, чого нині вкрай не вистачає не лише вінницьким, а й українським підприємцям, – сказав заступник директора Інституту Глобальних Трансформацій Олександр Козяр. – Саме тому Олександр Домбровський у межах своїх можливостей робить все, аби заповнити цю прогалину. Для цього, наприклад, днями з його ініціативи у Вінниці пройшла конференція «Економічні, юридичні та податкові аспекти проведення іро та залучення капіталу українськими компаніями на варшавській фондовій біржі», саме для цього у Вінниці першою в Україні з ініціативи Олександра Домбровського почала діяти бізнес-платформа Міжнародного Інституту Менеджменту (МІМ), на базі якої працює бізнес-школа.
Головне, кажуть організатори, – дати поштовх розвитку якісної бізнес-освіти в Україні. А її ефективність і необхідність доводить світова практика.

Комментариев нет:

Отправить комментарий